Hírek

EXPO 2023 Indjija

EXPO 2023 Indjija

Megtiszteltetés számunkra, hogy értesíthetjük, hogy a Villager február 6. és 14. között vásárt szervezett partnereink számára Indjijában.

Szakértői csapatunk minden kérdésre válaszol, és segít partnereinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő termékeket az elkövetkező időszakban.

Látogasson el hozzánk hétköznap 8-16 óráig

Találkozunk!

Spoga+gafa 2022

Spoga+gafa 2022

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy kiállítóként részt veszünk a 2022. június 19. és 22. között megrendezésre kerülő Spoga+gafa 2022 kiállításon, Kölnben, mely a világ egyik legnagyobb kert tematikájú kereskedelemi rendezvénye.

A standunk az alábbi helyen látogatható:

Hall: 6.1

Stand száma: 040

Szeretettel várjuk standunkon!

A kiállítás hivatalos weboldala: https://www.spogagafa.com/

Villager katalógus 2022

Villager katalógus 2022

TISZTELT ÜGYFELEK, KOLLÉGÁK ÉS PARTNEREK,

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önöknek a 2022. évi katalógust, amely az Önök ajánlatainak és visszajelzéseinek összesítését képviseli.

Villager katalógus 2021

Villager katalógus 2021

TISZTELT ISMERŐSÖK, KOLLÉGÁK ÉS PARTNEREK

 

idén is igyekeztünk, hogy szebbé tegyük Önöknek a kerti munkát, megkönnyítsük a műhelyi munkát, érdekesebbé tegyük a háztartási feladatok elvégzését, segítsünk a javítások és az önállóan végzendő munkák elvégzésében.

Hírek

Hírek

Elkezdtük az új weboldal üzemeltetését a Villager gépek és szerszámok magyarországi felhasználói számára.

Szivélyes üdvözlet!

Spoga&Gafa kertészeti kiállítás - Köln

Spoga&Gafa kertészeti kiállítás - Köln

Idén is a Villager bemutatta szolgáltatásait és termékeit a Spoga&Gafa kertészeti kiállításon Kölnben, Németországban. Ezúttal is a Villager prezentálta a Villager Store elnevezésű speciális üzleteinek konceptusát és a potenciális üzleti partnereinek részletesen bemutatta a kiskereskedelmi és vevőszolgálati részlegének arculatát, valamint az általa nyújtott marketing támogatást.

Top