A Villager®-ről

A Villager®-ről

A céget 2005-ben alapították, azóta a Villager a Balkán egyik vezető márkájává nőtte ki magát a kerti és elektromos szerszámok terén. Az erőfeszítéseink továbbra is arra öszpontosulnak, hogy Délkelet-Európa egyik vezető cégévé váljunk e téren. A Villager hivatalos székhelye Szlovéniában (EU tagország) található. A céget erdetileg Szerbiában alapították. Az attraktív formatervezés, az innováció, a különböző anyagok, a magas minőségi színvonal és a társadalmi felelősségvállalás kombinációja, a precíz tervezéssel és a versenyképes árakkal együtt a mi fő teljesítményünk és előnyünk, amely a vetélytársainktól különbözővé tesz bennünket.

A mi küldetésünk – Megvalósítani a széles körben használatos kerti és elektromos szerszámok “legjobb értékét a befektetett pénzért”.

A mi elképzelésünk – A Villager arra törekszik, hogy az elkövetkező néhány évben Kelet-Európa egyik vezető cégévé váljon a szerszámok terén, valamint a hobbisták, a mesterek és a gazdák első számú választása. Ahol a minőség és az ár előnyt jelentenek, ott megtalálnak majd bennünket. A célunk, hogy minőséges és könnyen elérhető termékeket kínálva könnyebbé és gazdagabbá tegyük az emberek életét.

 

Villager®- tények és számok

Foglalkoztatottak: 

 • összesen 117 foglalkoztatott

 • ebből 65 a szerbiai központban

 • 11 a kutatási- és fejlesztési osztályon

Termékek száma: több mint 250 termék

Értékesítési mutatók: Több mint 2.150.000 berendezést adtunk el 2020-ig, a kisebb kézi szerszámok és tartozákok nélkül.

 

A Villager® története

             2005 - Megalapítják a Villagert

             2007 – A Villager új termékkategóriát bocsájt piacra: elektromos szerszámok - Power Tools

             2010 – Az EU piacán történő értékesítés kezdete

             2011 – A Villager új termékcsaládot bocsájt piacra - Villager Black Edition

             2014 – Új cég nyílik Szlovéniában

             2015 – Kezdetét veszi az OEM (Original equipment manufacturer) gyártási folyamat

             2016 – Villager store™

             2017 – Villager challenge™

             2018 – A Villager új, 25.2 V-os akkumulátor termékeket vezet be

                         A Villager új ipari formatervezési konceptust vezet be a piacon található termékek számára

             2019  – ben nyitotta meg a Villager a romániai leánycégét – Villager Románia

                        – A Villager az akkumulátoros szerszámok új generációjába fektet be, amelyek haladó funkciókat kínálnak a piacnak, követve ezzel az ipar 4.0 fejlődését 

            2020-ban a Villager bemutatta a robotfűnyírók új termékvonalát

 

Villager® termékportfólió

Minden általunk létrehozott termék abból az ötletünkből ered, hogy az otthont jobb hellyé tegyük. A Villager terméket úgy dolgozzák ki, hogy azok újból és újból működhessenek, és az ügyfeleink a kertjeiket a lehető legjobb módon ápolhassák.

Négy termékcsoport:

Fuse™

Garden tools

Power tools

 Hand tools

A mi értékeink

 • Ügyfélorientáltság

 • Eredményorientáltság

 • Kockázatvállalás

 • Kiváló munkaközeg

 • Minőség

 • Fegyelem

 

Stratégia

 • Jövedelmezőség és fenntartható fejlődés

 • A cég pozíciójának előléptetése a meglévő piacon

 • Terjeszkedés az új piacokra

A termékmárka stratégiája

 • Egy egész szegmenst fed a termékkategória keretében

 • A nagy eladást élvező termékkategóriákra öszpontosul

 • Kiváló érték/ár viszony

 

K & F (Kutatás és fejlesztés)

A kutatás és a fejlesztés képviseli a fő versenyelőnyt, amely Európa egyik vezető márkájává alakította a Villagert a kerti és elektromos szerszámok terén. Folyamatosan a fejlesztés és az innováció iránt vagyunk elszántak és magas szinten fektetünk be a kutatásba és a fejlesztésbe. Megvalósítjuk az új termékek fejlesztésének leghatékonyabb stratégiáját (terméktesztelés és formatervezés - prototípusok kidolgozása - minőségellenőrzés és a pilot prototípus gyártásának tesztelése - végső minőségellenőrzés és tesztelés), ami lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük a részek rugalmas tervezését és fejlesztését.

Dizájn és tervezés

A piaci igények elemzése lehetővé tette azt, hogy jobb belátásunk legyen az ügyfeleink átal keresett termékek típusaiba és jellegzetességeibe, a mi tervezői csapatunk pedig megpróbálja teljesíteni ezeket a követeléseket. A legkorszerűbb tervezői szoftvert használjuk, amely lehetővé teszi, hogy parametrikusan végezzünk változtatásokat a terméken vagy a termék részein, illetve azt, hogy egyidejűleg kövessük a változtatások hatását. A legkorszerűbb szoftvereszközök segítségével való tervezésen kívül, a részeken és a kereteken belüli feszültségi erőket is mérjük és elemezzük, hogy eltávolítsuk az összes lehetségesen fennálló hiányosságot és kizárólag kiváló minőségű termékeket kínáljunk a piacnak.

 

Gyártás és minőségellenőrzés

Elértük a gyártás magas minőségi szintjét, amely egészséges és környezetbarát. Részletesen elemezzük a gépek részeit és profiljait, biztosítva így a termék minőségét és minimálisra csökkentjük vagy időre eltávolítjuk az összes potenciális hiányosságot. Szigorú minőségellenőrzés segítségével olyan gépeket és szerszámokat gyártunk, amelyek összhangban vannak az összes alkalmazható szabállyal, előírással és szabvánnyal. A több mint egymillió elégedett ügyfél szilárd bizonyíték arra, hogy a termékeink formatervezése és gyártása abszolút megbízhatóságot és folytonosságot szavatolnak.

 

Villager® termékek

A Villager termékeket úgy tervezték, tesztelték és válogatták, hogy azok megfeleljenek az európai EC irányelveknek és szabványoknak. A termékeinket magas minőség, korszerű formatervezés, megbízhatóság, innovativitás, biztonságosság és megfizethetőség jellemzi. A Villager termékek választéka olyan, óvatosan kiválasztott kerti és háztartási szerszámokat foglal magába, amelyeket valós körülmények között teszteltek és amelyek megfelelnek a legmagasabb megbízhatósági szabványoknak. Szintén, megfelelő kiegészítő felszerelést kínálunk az említettek biztonságos használata céljából. A Villager márka használatának teljes tapasztalata a vásárlás utáni szolgáltatásokat; a pótalkatrészeket; a műszaki támogatást és a szervízelést is magába foglalja. Mi a Villager cégből gondot viselünk az ügyfeleinkről és azok globális, regionális és helyi követelményeiről. Bárhol is tartózkodjon Ön, a közelében egy Villager iroda is található, amely specializált tanácsadást nyújthat Önnek.

 

Pótalkatrészek

Az eredeti pótalakatrészeinket a Villager gépekkel párhuzamosan fejlesztjük, ez azt jelenti, hogy ugyanazoknak a kritériumoknak felelnek meg és ugyanolyan módon teszteljük őket mint a gyártásban használatos részeket. Ily módon biztosítottak a tolerancia és az elérni szándékozott jellemzők marginális teljesítménye, valamint a gépek és a pótalkatrészek kompatibilitása. A pótalkatrészek egy meghatározott gép gyártásának befejezte után is elérhetők, úgyhogy könnyen folytathatja ugyanannak a gépnek a használatát évekig. Az erős logisztikai rendszerrel rendelkező hatékony globális hálózat gyors és biztos kézbesítést biztosít a régióban, a megrendelés átadását követő 24 órán belül. A pótalkatrészek a szervízszerződés részét alkothatják vagy közvetlenül a szervízkötpontunkból is megrendelhetők.

 

Szervízhálózat

A termékek minőségét néhány különböző paraméterrel összhangban határozzák meg. Egy ilyen a termékek szervízelésének lehetősége a jótállási időszak alatt és után, valamint az eredeti pótalkatrészek beszerzésének lehetősége. A meghatalmazott szervízbeszállítók megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkeznek, ami a széleskörű problémák hatékony megoldására szükséges. A Villager szervízhálózat folyamatosan bővül és fejlődik azzal a céllal, hogy megfeleljen az ügyfeleink elvárásainak. A Villager szervízbeszállítók az Önök gépeinek a javítását és a pótalkatrészek beszerzését végzik, így Önök egy helyen mindent megtalálhatnak. A szervizközpontok teljes listájának megtekintéséhez ellenőrizze a Service Network listát, vagy keresse meg a legközelebbi szolgáltatást az alábbi alkalmazás három egyszerű lépésével.

 

A Villager® és a globális piacok

A Villager piacra szabott marketinget és piaci hozzáférési tevékenységket végez, valamint egy sor olyan programot és tevékenységet világszerte, amelyet minden egyéni kulcsfontosságú piacra és disztribúciós csatornára szabtak.

Folytatjuk a főbb előnyeink használatát az innováció, a technológia és a szabályozó tapasztalat szolgálatában, míg egyidejűleg szinergiát érünk el a gyártás, a kutatás és az értékesítés között.

A termékeinket nagykereskedők, forgalmazók, üzletláncok és specializált üzletek árulják.

 

Villager® International

A mi nemzetközi disztribútoraink kézbesítik a termékeket a kereskedőknek. Hatékonyan működnek együtt velünk, értik a stratégiai céljainkat és a cégünk kultúráját és közeli üzleti kapcsolatokat ápolnak a helyi partnereikkel. A csapataink fáradhatatlanul dolgoznak a legjobb termékek azonosításán az ügyfeleink számára. Ők hajtják végre a piaci aktivitásaikat a Villager kereskedelmi konceptusán keresztül. A kereskedelmi hálózatukon belüli bizalmat a közös partneri viszony, a kiváló szolgáltatás iránti elkötelezettség és az összes egyéni ügyfélről való gondviselés szavatolja. A kereskedők minden területen oktatott szakemberek, akik a legjobban értik a meghatározott gép iránti követelményeket és szükségleteket és ezzel a legjobb megoldást találják meg Önök számára. Ily módon, Önöknek többek között kiegészítő ellenőrzést nyújtunk a termékkibocsátás felett, valamint kiváló árujelenlétet és professzionális szolgáltatásokat.

 

Villager® marketing

Villager® e-támogatás- Új platform a B2B kommunikáció szükségére

                                       - marketing támogatási portál

Közösségi hálózatok - Komoly hozzáállás a közösségi hálózatokon történő hirdetéshez (Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin).

Villager Store™ - magas minőségű termékvonalak és márkák kombinációjának áruház konceptusa. A Villager Store™ a zendülő vásárlás és az ügyfelek hűségének a modern értelmezését képviseli.

Villager Challenge™ - oktatási, prezentációs és vetélkedő célokra szánták a Villager gépek és szerszámok összes kedvelője számára.

Villager Demo – a Villager termékek bemutatása és demonstrációja.

Reklámozás – katalógusok, szórólapok, újságok, magazinok, televiziós reklámok, rádiós reklámok, hirdetőtáblák, sport és egyéb szponzori szerződések, stb.

Top